Voor ieder kind een beeldschermbril

Zit uw kind op de bank te kijken naar een leuke film? Op het eerste gezicht is er niks bijzonders aan de hand. Alleen zonder het dragen van een beeldschermbril is uw kind niet beschermd tegen de blauwe lichtstralen die uit het beeldscherm komen. Voor het oog zijn ze onzichtbaar maar deze stralen hebben nadelige effecten. Vaak ontstaan er namelijk klachten zoals hoofdpijn en droge en vermoeide ogen door het langdurig kijken naar een beeldscherm. Bovendien heeft blauw licht een nadelige invloed op de nachtrust van uw kind. Dat komt omdat het stofje melatonine in mindere mate wordt aangemaakt bij het kijken naar een beeldscherm. Om uw kind de beschermen tegen het ongezonde blauw licht hebben wij voor ieder kind een beeldschermbril ontwikkeld. Er is keuze uit 7 verschillende trendy kleuren waardoor er altijd een leuke variant tussen zit. Krijg exclusieve toegang tot giveaways en promoties door u in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Bekijk de producten

Beeldschermbril kind

Beeldschermbril voor uw kind is de oplossing tegen blauw licht

In deze digitale tijd groeien kinderen op met technologieën. We kunnen de veranderingen niet tegenhouden en daarom biedt een beeldschermbril voor uw kind de oplossing tegen blauw licht. De effecten van blauw licht kunt u namelijk niet helemaal elimineren uit de omgeving van uw kind. Het verbieden van het gebruik van tablets en smartphones is eigenlijk onmogelijk aangezien een deel van hun belevingswereld online plaatsvindt. Bovendien ontneemt u ze dan de mogelijkheid om met vriendjes en vriendinnetjes in contact te blijven. We willen allemaal het beste voor onze kinderen dus bescherm uw kind tegen de slechte effecten van blauw licht zonder ze hun smartphone te ontnemen. Een beeldscherm bril voor uw kind is de oplossing tegen blauw licht. Bekijk alle trendy kleuren in de webshop!

Shop nu

Persoonlijk advies en gratis content over beeldschermbrillen

Naast dat wij een beeldschermbril voor uw kind verkopen, doen wij meer dan dat. Op onze site verschijnt ook met regelmaat gratis content en geven we u persoonlijk advies. Wij zetten ons in om voor ieder een kind een beeldschermbril mogelijk te maken. In 2021 hebben wij daarom besloten om ons product, een computerbril voor uw kind, over de wereld te verschepen. Wij maken het mogelijk dat er voor ieder kind een blauw licht bril beschikbaar is die bij hem/haar past. Elk kind op deze planeet moet worden beschermd tegen de negatieve invloeden van blauw licht dat van alle beeldschermen afkomt. Bestelt u voor 21:00 uur? Dan heeft u de blauwfilter bril voor uw kind morgen al in huis!

Neem contact op