Voor ieder kind een blauw licht bril

Wij zetten ons in om ieder kind tegen blauw licht te beschermen. Dit doen wij door het aanbieden van een blauw licht bril voor kinderen over de hele wereld. Zit uw kind vaak achter een beeldscherm? Op het eerste gezicht is er niets te zien maar de blauwe licht stralen die uit het beeldscherm komen kunnen schadelijk zijn. Wanneer uw kind met regelmaat aan blauw licht wordt blootgesteld, kan dit leiden tot vermoeide ogen of een slechtere nachtrust. Uit onderzoek onder Amerikanen is gebleken dat 60 procent van hen klachten rapporteerden die te herleiden zijn naar de negatieve invloeden van blauw licht. Het verbieden van beeldschermen zorgt ervoor dat uw kind niet meer wordt blootgesteld aan blauw. Maar is dat nou de oplossing? Een groot deel van de belevingswereld van uw kind speelt zich daar af en een beeldscherm is vaak ook noodzaak voor school. Hoe fijn zou het zijn als er een manier is om uw kind te kunnen beschermen tegen blauw licht? Een blauw licht bril voor uw kind biedt uitkomst. Meer weten over oplossingen voor blauw licht? Volg ons op social media!

Bekijk de producten

Bescherm uw kind met een blauw licht bril

Blauw licht bril kindMet een blauw licht bril voor uw kind wordt uw kind beschermd tegen de negatieve effecten van blauw licht. In de speciale blue light glasses zit namelijk een filter die ervoor zorgt dat uw kind optimaal wordt beschermd. Zo kan uw kind dus gebruik blijven maken van zijn of haar tablet of ander beeldscherm zonder last te hebben van blauw licht. In ons ontwerp hebben wij ervoor gezorgd dat de beeldschermbril voor uw kind stevig en flexibel is. Hierdoor gaat de bril niet irriteren en ervaart uw kind er geen ongemakken van. Bovendien zijn de brillen beschikbaar in 7 trendy designs en zit er voor ieder kind een computerbril tussen die bij hem of haar past! Ga direct naar de webshop om de verschillende varianten te bekijken.

Neem contact op

Geef kinderen de bescherming die ze verdienen

Een blauw licht bril voor uw kind is dus de ideale oplossing om de ogen van uw kinderen te beschermen tegen blauw licht. Tegelijkertijd hoeft u hun tablet niet te ontnemen want u kunt er op vertrouwen dat de bril zijn werk doet. Al onze brillen zijn unisex en geschikt voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud. En wist u dat u bij het aanschaffen van een blauwfilter bril voor uw kind een gratis microvezel doekje, opberghoes, blauw licht indicator en mini schroevendraai krijgt? Met het indicatorkaartje kan uw kind zelf testen hoeveel blauw licht is tegen gehouden. Voorkom een slechte nachtrust en negatieve effecten veroorzaakt door blauw licht door een blauw licht bril voor uw kind uit te zoeken in de webshop! Profiteer van gratis verzending bij een bestelwaarde van meer dan €40.

Shop nu