Blauwfilter bril kind beschermt tegen blauw licht

Heeft uw kind regelmatig last van hoofdpijn en droge/vermoeide ogen? Met een blauwfilter bril voor uw kind zegt u vaarwel tegen deze klachten. Met het blote oog is blauw licht dat afkomstig is uit beeldschermen niet te zien maar het heeft vaak nadelige effecten. Uit onderzoek door Vision Council is gebleken dat meer dan 60 procent van de bevraagde Amerikanen last hebben van klachten die herleidbaar zijn aan blootstelling door blauw licht. Denk hierbij aan wazig zien, vermoeide ogen maar ook hoofdpijn. Bovendien zorgt blauw licht ervoor dat de aanmaak van het stofje melatonine wordt geremd. Dit stofje zorgt ervoor dat uw kind slaperig wordt en blauw licht is hierdoor dus een no-go voor een goede nachtrust. Gaat het volledig verbieden van beeldschermgebruik u een straat te ver? Een blauwfilter bril voor uw kind biedt de oplossing! Meer weten? Volg ons op social media en kom meer te weten over een blauwfilter bril voor uw kind!

Bekijk de producten

Blauwfilter bril voor uw kind in trendy designs

Blauwfilter bril kindGebruik de schermtijd van uw kind met een blauwfilter bril op de juiste manier! Zo hoeft u het beeldschermgebruik niet volledig te verbieden en kunt u uw kind met een gerust hart laten computeren. Iedere computerbril voor uw kind in ons assortiment is zo ontworpen dat uw kind er geen last van ondervindt. Ze zijn gemaakt van sterk en flexibel materiaal en verkrijgbaar in diverse trendy designs. Hiermee worden de ogen van uw kind beschermd tegen vermoeidheid en draagt de filtering van blauw licht bij aan een verbeterde slaap. Met een blauwfilter bril geeft u uw kind de bescherming die hij/zij verdient! Voeg de favoriete variant van uw kind toe aan uw winkelmandje. Koop nu en betaal later met Klarna.

Neem contact op

Bescherm de ogen van uw kind tegen de digitale wereld

Bij iedere blauwlicht bril voor uw kind ontvangt u een gratis indicator kaartje. Hiermee kan uw kind testen of het blauwe licht echt wordt tegengehouden. Een leuke manier om uw kind zelf bewust te laten worden van de blauwe stralen die uit beeldschermen komen. Naast de blauw licht indicator zitten bij een beeldschermbril voor uw kind ook een microvezeldoekje, opberghoes en mini schroevendraaier inbegrepen. Geeft u uw kind een blauwfilter bril cadeau? Als uw kind een andere variant wil, is het geen probleem om te ruilen. Er geldt een garantie van 30 dagen gratis retour op alle bestellingen. Ga direct naar de webshop en plaats uw bestelling! Wij verzenden gratis bij bestellingen van meer dan €40.

Shop nu