Computerbril kind blokkeert blauw licht

Zit uw kind veel achter computer- en tabletschermen? Het blauwe licht heeft veel nadelige gevolgen, bescherm uw dus kind met een computerbril. Blootstelling aan digitale schermen en blauw licht leidt namelijk tot digitale vermoeidheid van de ogen. Meer dan 60 procent van de Amerikanen die door de Vision Council werden ondervraagd, zegt dat ze last hebben van verschillende klachten die te wijten zijn aan blauw licht. Denk hierbij aan: rode jeukende droge ogen, wazig zien, vermoeidheid van de ogen, nekpijn en hoofdpijn. Alleen niet al het blauwe licht is schadelijk voor uw kind. Natuurlijk blauw licht is bijvoorbeeld minder sterk dan kunstmatig blauw licht. De grootste bron van natuurlijk blauw licht is de zon en kunstmatig blauw licht vind u terug in beeldschermen van smartphones, tablets en computers. Meer weten over hoe een computerbril uw kind kan beschermen tegen blauw licht van beeldschermen? Volg ons dan via social media!

Bekijk de producten

Zeg vaarwel tegen blauw licht bij uw kind met computerbril

Computerbril kindMet een computerbril voor uw kind zegt u vaarwel tegen blauw licht. Blauw licht zorgt niet alleen voor oogvermoeidheid en hoofdpijn maar ook voor een verstoorde slaap. Dat komt omdat het ervoor zorgt dat er minder melatonine wordt aangemaakt. Laat dit nu de stof zijn die de hersenen een seintje geven om in de slaapstand te komen. Zit uw kind vaak ’s avonds achter een beeldscherm? Dan is er een grote kans dat zijn/haar slaapritme wordt verstoord en minder snel moe wordt. De blauw licht bril voor uw kind zorgt er voor dat dit blauwe licht wordt gefilterd. Hierdoor wordt een gezonde nachtrust bevorderd en heeft uw kind minder last van die vervelende digitale blauw lichtstralen. Voor ieder kind is een blauwfilter bril geschikt omdat wij een grote keuze hebben in modellen en kleuren. Neem direct een kijkje in de webshop en stel uw vragen 24/7 aan onze klantenservice!

Neem contact op

De oplossing tegen blauw licht

Alle computerbrillen zijn ontworpen om schadelijk digitaal blauw licht te blokkeren om zo de negatieve gezondheidseffecten te verminderen. Misschien vraagt u zich af of uw kind een beeldschermbril nodig heeft. Ieder kind heeft baat bij het beschermen van zijn/haar ogen tegen blauw lichtstralen. Er wordt tegenwoordig op school veel gebruik gemaakt van digitale middelen dus is een computerbril voor uw kind geen overbodige luxe. Wees bewust van de digitale tijd van nu en geef uw kids het cadeau van bescherming tegen de digitale wereld van vandaag. Bestelt u voor 21:00 een computerbril voor uw kind? Dan heeft u deze de volgende dag al in huis!

Shop nu